Etusivu

Asuntostailauksen edelläkävijä

Asunnon myyntistailausta ammattitaidolla ja intohimoisesti

Stailian ammattitaitoinen ja sisustukseen intohimoisesti suhtautuva tiimi toteutta  asuntojen myyntistailauksia pääkaupunkiseudulla, Etelä-Suomen alueella sekä Turussa, Salossa ja Tampereella. Stailia Design Oy on toiminut alalla jo 12 vuoden ajan ja yrityksessä on vankka kokemus erityisesti uudiskohteiden myyntikalustuksista. Toimimme yhteistyössä yksityisten asunnonmyyjien, rakennusliikkeiden sekä kiinteistövälittäjien kanssa.

Tarjoamme asunnon myyntistailausta jokaisen ulottuville, asunnon koosta, hinnasta tai kunnosta riippumatta.

Stailia on kasvanut yli kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen johtavista stailausyrityksistä ja Stailian osaamista on voinut seurata myös Pientä Pintaremonttia- ja Pientä Mökkiremonttia- ohjelmissa joissa Niina on stailannut koteja ja mökkejä myyntikuntoon!

RATKAISEVA TEKIJÄ

Myyntistailaus on mielikuvia ja mahdollisuuksia

Stailia toteuttaa valmiisiin ja valmistuviin rakennuskohteisiin asuntojen myyntikalustuksia. Stailauksen avulla tilasta saadaan esille sen oikeat mittasuhteet sekä tilan mahdollisuudet ja vahvuudet.

Myyntikalustus ja -somistus tarjoaa ostajalle valmiita mielikuvia asunnon tunnelmasta ja käyttömahdollisuuksista. Kalustus voi toimia ratkaisevana tekijänä ostopäätöksessä ja edistää näin asuntokauppapäätöksen syntyä. Haluamme,  että jo rakennusvaiheessa tai myyntiesittelyssä tuleva asukas kuvittelee itsensä asumaan kohteeseen ja näkee itsensä kotona.


Stailiassa kalustukset rakennetaan tyylillä ja huolella.


Sisustuksissa käytetään ajanmukaisia ja laadukkaista tuotteita ja seurataan aikaa. Laaja huonekalu- ja tekstiilivalikoimamme sekä loistavat yhteistyökumppanimme mahdollistavat erityylisten kohteiden myyntistailauksen vallitsevien tredien mukaan.

Voimme tarjota stailauksen lisäksi myös  edustavat myyntikuvat, 3d tilaesittelyt sekä videot stailatuista asunnosta yhteistyökumppaniemme avulla.

TARVITSETKO APUA ASUNNON MYYNTISTAILAUKSEEN?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous stailauksesta.
Hinnoittelemme stailauksen kohdekohtaisesti kilpailukykyisin hinnoin.

niina.ahonen@stailia.fi | +358 40 7032940

SISUSTUKSEN MONIOSAAJAT

Stailaustiimissä erilainen osaaminen yhdistyy ja palat lokasahtavat kohdilleen joustavasti.


Memmu on Stailian stailausvastaava ja hänen tehtäviinsä kuuluu niin huonekalujen kantoa kuin myös stailauksien viimeistelyä. Memmu suunnittelee uusien stailien aikatauluja ja pitää yhteyttä asiakkaisiin.
 
“Olen  tehnyt koko työurani töitä sisustamisen parissa. Valaisimet, verhot sekä matot ovat olleet lähinnä sydäntäni. Aito tai outo, rohkea tai hullu, riippuu katsojasta, mutta rakastan luontoa ja kauniita asioita sekä niiden esille tuomista. Jokainen koti on erilainen, jokainen työpäivä on erilainen. Mukavat työkaverit sen mausteena.”


Mikko on Stailian lihas ja miehinen voima, mutta samalla todellinen moniosaaja! Mikon vastuulla on koko kalusto aina varastosta pakettiautoon. Mikko tuo tiimiin myös loistavan miehisen näkökulman, kun stailaukset saavat muotonsa.

“Työtehtäviini kuuluu kaikki se, mitä tarvitaan asunnon kalustamiseen!  Minut näkee usein myös ajamassa Stailian pakettiautoa. Kädessäni pysyvät niin sukkapuikot kuin vasarakin! Urheilu on intohimoni ja se auttaa myös mainosti pitämään yllä sekä hyvää fiilistä että kovaa kuntoa. Harrastan pyöräilyä, juoksua sekä frisbeegolfia. Pidän työssäni erityisesti mainioista työkavereista sekä siitä, että kahta samanlaista työpäivää ole koskaan!”

NIINA AHONEN

Yrittäjä, Stailaaja, Sisustussuunnittelija
+358 40 703 2940
niina.ahonen@stailia.fi


Niina on Stailia Designin, Sisustusakatemian ja Nordic Design Academyn perustaja ja omistaja. Aurinkoisella ja energisellä Niinalla on aina monta rautaa tulessa. Stailiassa hän stailaa päivätyökseen asuntoja ja tekee sisustussuunnitelmia, joten päivät täyttyvät ihanista väreistä, uusista ideoista ja monipuolisista materiaaleista. Monet tuntevatkin Niinan televisiosta Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana syksystä 2011 asti.  


“Rakastan sisustamista, kauniita esineitä ja asioita. Sisustan mielessäni kaikkia tiloja joissa kuljen.

Haaveilen matkustamisesta mielenkiintoisiin paikkoihin. Käytän aikaani ja energiaani oman yritykseni Pyörittämiseen. Vapaa-aikanakin minut usein löytää vauhdikkaiden asioiden ääreltä. Kesäisin mereltä ja talvisin laskettelurinteiltä. Kotona koitan pysyä kahden teini-ikäisen vauhdissa.”

NIINAN LUOTSAAMAT SISUSTUSSUUNNITTELUKOULUTUKSET

Niinan avulla voit itsekin opiskella sisustussuunnittelua.
Niina on perustanut jo viidestä kaupungista löytyvän Sisustusakatemian,
sekä sen alla toimivan verkkokoulun Nordic Design Academyn.

Sisustusakatemia Logo

SISUSTUSAKATEMIA

Laaja ja monipuolinen sisustussuunnittelukoulutus sinulle, joka olet kiinnostunut sisustussuunnittelun opinnoista alanvaihdon yhteydessä tai ehkä työstämään omaa projektiasi. Ehkä jo työskentelet sisustusalan tehtävissä ja haluat laajentaa ja päivittää sisustusalan osaamistasi. Pitkä sisustussuunnittelukoulutuksemme antaa valmiudet sisustussuunnittelijan työhön.

Voit opiskella myös työsi ohella – lähiopetukset pääosin iltaisin sekä viikonloppuisin.

 

www.sisustusakatemia.fi

Nordic Design Academy Logo

NORDIC DESIGN ACADEMY

Verkkokoulussa voit opiskella sisustamisen keskeisimpiä osa-alueita oman aikataulusi mukaan ja aloittamaan pääset vaikka heti.
Koulutus on suunnattu erityisesti kodinsisustajalle,
mutta se toimii hyvin myös ensiaskeleena
sisustusalan ammattiin.

Remontointi ja sisustusalan yritys,  kysy lisää henkilökuntasi koulutuksista verkkokoulun avulla ja räätälöidyistä koulutuksista.
 

 

www.nordicdesignacademy.com