SISUSTUSAKATEMIA

Niinan luotsaamat sisustussuunnittelukoulutukset 

                                                                                                                                         www.sisustusakatemia.fi 

                                                                                                                                         www.nordicdesignacademy.com

 

OPI. INNOSTU. SISUSTA.

 Visio.
Sytytkö sisustamisesta? Kaipaatko sparrausta tilaratkaisuihin? Onko sinulla mieletön värisilmä? Haluatko työskennellä suunnittelijana?
Sisustusakatemian laadukkaat koulutukset vievät kohti tavoitteitasi, olitpa jo sisustusalan ammattilainen tai omaa remonttiprojektia tekevä harrastaja. Meidän koulutuksiimme voivat osallistua kaikki, joilla on intoa ja visio sisustamiseen. 

Rohkeus. 
Sisutusakatemian opiskelijat ovat ottaneet rohkeita askeleita. Usealle heistä on avautunut yllättäviä ja uniikkeja reittejä toteuttaa unelmiaan. He ovat ryhtyneet yrittäjiksi, työllistyneet toivepesteihin ja vaihtaneet alaa. Me haastamme positiivisesti, innostamme ja työnnämme eteenpäin. Opiskelijamme ovat saaneet korkeatasoisten kouluttajiemme avulla uutta näkemystä alaan ja löytäneet ainutlaatuiset vahvuutensa. 

Ytimessä. 
Sisustusakatemiassa pääset alan ytimeen. Vierailet parhaissa yrityksissä ja tutustut paikkoihin, joihin muuten et pääsisi. Verkostoidut ja luot suhteita kiehtoviin työmahdollisuuksiin. Sisustusakatemialla on laadukas ja arvostettu maine. Alan yrityksiltä tulee säännöllisesti työtarjouksia valmistuville oppilaillemme ja oppilaat pääsevät koulutuksen aikana harjoittelemaan oikeilla suunnitteluprojekteilla. 

Hetkessä. 
Sisustusakatemia tuntee trendit ja vastaa ajan haasteisiin. Opit ennakoimaan, aavistamaan ja tunnistamaan ilmiöt ennen muita. Opit vinkit ja niksit ja näet kauemmas. Me luomme tulevaisuuden visionäärejä ja trendejä. Haluatko sinäkin olla mukana?