Stailaustiimi

Stailaustiimi

Stailaustiimissä erilainen osaaminen yhdistyy ja palat lokasahtavat kohdilleen joustavasti.

 

 

Niina Ahonen

Niina luotsaa Stailiaa vankalla ammattitaidolla ja intohimoisella suhtautumisella sisustukseen. Lue lisää Niina Ahosen esittelysivulta.

“Rakastan sisustamista, kauniita esineitä ja asioita. Sisustan mielessäni kaikkia tiloja joissa kuljen. Haaveilen matkustamisesta mielenkiintoisiin paikkoihin. Käytän aikaani ja energiaani oman yritykseni Pyörittämiseen. Vapaa-aikanakin minut usein löytää vauhdikkaiden asioiden ääreltä. Kesäisin mereltä ja talvisin laskettelurinteiltä. Kotona koitan pysyä kahden teini-ikäisen vauhdissa.”

Memmu

Memmu on Stailian stailausvastaava ja hänen tehtäviinsä kuuluu niin huonekalujen kantoa kuin myös stailauksien viimeistelyä. Memmu suunnittelee uusien stailien aikatauluja ja pitää yhteyttä asiakkaisiin.
 
“Olen  tehnyt koko työurani töitä sisustamisen parissa. Valaisimet, verhot sekä matot ovat olleet lähinnä sydäntäni. Aito tai outo, rohkea tai hullu, riippuu katsojasta, mutta rakastan luontoa ja kauniita asioita sekä niiden esille tuomista. Jokainen koti on erilainen, jokainen työpäivä on erilainen. Mukavat työkaverit sen mausteena.”

Mikko

Mikko on Stailian lihas ja miehinen voima, mutta samalla todellinen moniosaaja! Mikon vastuulla on koko kalusto aina varastosta pakettiautoon. Mikko tuo tiimiin myös loistavan miehisen näkökulman, kun stailaukset saavat muotonsa.

“Työtehtäviini kuuluu kaikki se, mitä tarvitaan asunnon kalustamiseen!  Minut näkee usein myös ajamassa Stailian pakettiautoa. Kädessäni pysyvät niin sukkapuikot kuin vasarakin! Urheilu on intohimoni ja se auttaa myös mainosti pitämään yllä sekä hyvää fiilistä että kovaa kuntoa. Harrastan pyöräilyä, juoksua sekä frisbeegolfia. Pidän työssäni erityisesti mainioista työkavereista sekä siitä, että kahta samanlaista työpäivää ole koskaan!”

Jonna

Jonna on stailaustiimin ehdoton tyylitaituri! Uudiskohteiden lisäksi Jonna stailaa asuntoja myyntikuvauksia varten, joten Jonnan käsissä kohteet saavat uuden raikkaan ilmeen nopealla aikataululla ja pienellä rekvisiitalla.

“Rakastan sisustamista! Kotona tavarat vaihtelivat usein paikkaa perheen ihmetykseksi ja riemuksi. Sisustusharrastus muuttui ammatiksi ja valmistuttuani Sisustusakatemiasta minulle avautui mahdollisuus liittyä Niinan tiimiin Stailiassa. Parasta stailaustyössä on työn monipuolisuus ja monimuotoisuus. Meillä on mahtava ja innostava tiimi, jonka kanssa jokaista työpäivää odottaa innolla! Urheiluharrastukset täyttävät kodin arjen ja vapaa-ajan. “

Sopisimmeko toisillemme?